T3 Entreprise​

Haveservice til ethvert behov

Få en flot og indbydende have

Står du og mangler en dygtig havemand, der kan levere en pålidelig haveservice, som imødekommer netop dine behov? Så er du kommet til rette sted.

Her hos T3 Entreprise er vi nemlig dedikerede til at levere havehjælp, der forvandler dit udendørsrum til en smuk og indbydende oase. Uanset om du har brug for hjælp til større omlægning af haven, eller du blot ønsker hjælp til at vedligeholde et smukt, grønt udeområde, så kan vi varetage arbejdet for dig.

Vi holder selv til i Holbæk og hjælper derfor mange kunder her i byen, men vi kører også gerne ud for at passe og pleje din have, hvis du bor i Roskilde, Køge eller et andet sted på Sjælland.

Den pålidelige havemand

Når du ringer efter hjælp til haveservice hos T3 Entreprise, betyder det intet, om du har brug for simpel hjælp til hækklipningen, græsslåningen eller ukrudtsfjerningen – eller om du skal have en fagmand til at stå for komplet renovering af haven.

Vi løser enhver opgave med samme fokus på det flotte resultat. Vi forstår, at din have er en essentiel del af hjemmet, og vi arbejder derfor tæt sammen med dig for at kunne sikre os, at den ser bedst muligt ud året rundt.

Her kan du altid være sikker på en pålidelig og troværdig haveservice, som du kan regne med. Vi møder altid op til tiden, klar på at arbejde, og vi behandler altid din have med både den omhu og respekt, som den fortjener.

Kontakt os og få et tilbud på haveservice

Er du klar til at høre mere om vores pålidelige haveservice eller måske lidt om vores helt igennem gennemsigtige priser? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe et skræddersyet tilbud, der passer perfekt til dine specifikke behov samt budget, uden nogen former for skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os i dag, og lad os starte på din næste opgave.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

T3 Entreprise

Fr.Olsensvej 3, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 40681892

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 49 46 46

E-mail: hjalte@t3entr​eprise.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Lukket