T3 Entreprise​

Totalentreprise: Din hjælp fra start til slut

Lad os klare det hele for dig

Overvejer du at bygge en tilbygning til dit hjem eller virksomhed? Eller starter du fra bunden af og skal til at bygge dit drømmehjem? Men virker det hele lidt for uoverskueligt og overrumplende? Så er en professionel totalentreprise nok svaret for dig.

Her hos T3 Entreprise klarer vi med glæde hele projektet fra dig, uanset om dit hus eller din virksomhed ligger i Holbæk, Roskilde, Køge eller noget andet sted på Sjælland. Vi tager hånd om dit byggeprojekt som en totalentreprise, så du får vores professionelle hjælp gennem alle faser i byggearbejde – fra start til slut.

Hvorfor vælge en totalentreprise?

En totalentreprise er en service, hvor en totalentreprenør tager sig af hele processen fra start til slut. Dette inkluderer altså alt fra design og planlægning, til selve byggeriet og projektstyringen.

En totalentreprise giver dig derved en mere effektiv proces, hvor alle dele af projektet er integreret, og du kun skal forholde dig til én kontaktperson. Det betyder også, at vi kontakter de andre nødvendige håndværkere for dig, og vi sørger for, at de såvel som vi selv overholder alle aftaler om budgetter, tidsfrister og kvalitetsstandarder.

Vi arbejder selvfølgelig tæt sammen med dig fra start til slut – det er trods alt dine drømme, som vi opfylder – men med en totalentreprise slipper du for de tusinde praktiske opgaver, der ligger bag ethvert byggeprojekt, lige fra koordineringen af håndværkerne til planlægningen af tidslinjen.

Kontakt os og få udformet et tilbud

En af de største fordele ved en professionel totalentreprise er desuden, at du kan få en fast, samlet pris på hele projektet. Hvis du kunne tænke dig dette allerede nu, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hører dog også gerne fra dig, hvis du blot ønsker en snak om dit kommende byggeprojekt og vil høre mere om, hvordan vi kan varetage det for dig.​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os i dag, og lad os starte på din næste opgave.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

T3 Entreprise

Fr.Olsensvej 3, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 40681892

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 49 46 46

E-mail: hjalte@t3entr​eprise.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Lukket