T3 Entreprise​

En fugttekniker du kan føle dig tryg hos

Effektive løsninger til affugtning

Er du træt af at skulle døje med fugtskader på dit badeværelse? Eller noget andet sted for den sags skyld? Så er du kommet til rette sted. Her hos T3 Entreprise er vores fugtteknikere specialister indenfor fugtteknik og affugtning, og vi tilbyder derfor en bred vifte af fugtbehandlingsløsninger til at hjælpe dig med at beskytte dit hjem eller virksomhed mod skader forårsaget af fugt.

Vi tror nemlig på, at ethvert problem har en løsning, og vi kommer med glæde ud og løser dit fugtrelaterede problem – og det er uanset, om du skulle have bopæl i Holbæk, Køge, Roskilde eller noget andet sted på Sjælland.

En dedikeret fugttekniker med mange års erfaring

Her hos T3 Entreprise har vores dedikerede team af fugtteknikere mange års erfaring inden for affugtning, men vi ved også, at ekspertise ikke altid er nok. Det er nemlig vigtigt at have tillid til den person, der arbejder i dit hjem eller virksomhed, og vi sætter derfor en ære i altid at være ærlige og pålidelige i alt, hvad vi gør. Vi er 100% transparente om både vores priser og mødetider, og vi arbejder desuden tæt sammen med dig for at kunne give dig den bedst mulige løsning til dine individuelle behov.

Her skal arbejdet med affugtning altid udføres til din fulde tilfredshed, så du kan få en fugttekniker, som du føler dig tryg med.

Kontakt os og få en god oplevelse med affugtning

Er du klar til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med affugtning? Så kontakt vores firma allerede i dag, uanset om du er klar til et uforpligtende tilbud eller blot ønsker lidt mere information.

Vi står altid klar på en snak, så du kan få den gode oplevelse fra det første opkald til det sidste farvel. Så kan du nemlig føle dig tryg med at overlade fugtbeskyttelsen af dit hjem eller virksomhed til os.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os i dag, og lad os starte på din næste opgave.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

T3 Entreprise

Fr.Olsensvej 3, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 40681892

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 49 46 46

E-mail: hjalte@t3entr​eprise.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Lukket