T3 Entreprise​

Professionelt tømrerarbejde på hele Sjælland

Har du brug for hjælp fra en tømrer?

Står du og leder efter en tømrer, der kan hjælpe dig med at bygge en ny træterrasse, udskifte dine vinduer ud eller noget helt tredje? Så kan vi klare det for dig. Hos T3 Entreprise udfører vi nemlig alle former for tømrerarbejde, og med vores store fokus på at levere kvalitetsløsninger, uanset hvad opgaven byder på, kan du trygt regne med, at vi leverer et tilfredsstillende resultat.

Vi holder til i Holbæk, men herfra kører vi dog gerne ud for at varetage tømrerarbejde for kunder i blandt andet Køge, Roskilde og på resten af Sjælland. Vi kommer derfor også gerne forbi dig.

Ærligt og pålideligt tømrerarbejde

Her hos T3 Entreprise mener vi, at ærlighed og pålidelighed er grundlaget for ethvert succesfuldt samarbejde. Derfor har vi forpligtet os til at være fuldstændig gennemsigtige overfor vores kunder, både når det kommer til vores processer, omkostninger og tidslinjer i forbindelse med tømrerarbejde. Vi arbejder derfor altid tæt sammen med dig for at sikre os, at du er fuldt informeret hvert et skridt af vejen.

Dette gør sig gældende, uanset hvilken form for tømrerarbejde, vi skal løse for dig. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med opbygning af træterrasse, udskiftning af vinduer og døre, montering af køkken eller en anden form renoveringsarbejde på dit hus.

Kontakt os og lad os klare din opgave

Er du klar til at forvandle dit hjem eller din have med smukke tømrerløsninger af den bedste kvalitet? Så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at komme med et uforpligtende og gennemsigtigt tilbud, skræddersyet til dine behov og prisklasse.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os i dag, og lad os starte på din næste opgave.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

T3 Entreprise

Fr.Olsensvej 3, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 40681892

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 49 46 46

E-mail: hjalte@t3entr​eprise.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Lukket